Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Zangers

Benjamin Schoones

Facebook

Charlotte Pennings

Facebook


 

Dennis Wels

Singer-songwriter

Website


 

Danny Everett

Als 9-jarig jongetje begon hij thuis op zolder met vrienden en kennissen om plaatjes te draaien (de zwarte vinylschijfjes en LP´s). De zolderkamer werd al snel omgetoverd tot een ware disco met de toen gebruikelijke visnetten.

TV kijken (toen nog zwart wit) samen met mama naar TopPop van Ad Visser was een lust voor Herman.
Voor het eerst zag hij Jack Jersey met “Papa was a poor man” voorbij komen en meteen wist hij al dat hij later ook “ZINGERTJE” wilde worden, jaja, zingertje is “ZANGER” geworden.

Website


 

De Dorini's

Het was een bloedhete dag in de zomer van 2006 op de tilburgse kermis. Dorien en Christine kwamen op het idee om een carnavalsnummer te maken.  Ja, u leest het goed: de mussen vielen van het dak en het bier was al verdampt voor het de tap uit kwam en deze dames dachten al aan carnaval!

Zo gezegd zo gedaan en met de hulp van Theo Smits kwamen de nummers “alle remmen los!” en “zonnestraaltje” tot stand. Het bleek lastiger om een naam te verzinnen en uiteindelijk was er de keuze tussen De Christini’s of De Dorini’s (het moest toch een beetje fout klinken) en zoals bekend is het De Dorini’s geworden...en nu zitten ze er aan vast...

Website


 

Gerlof Trommelen


 

Gerard Schalkx

Gerard Schalkx uit Liempde is één van de oprichters van de Ploegadoers. Vanaf de jaren '80 bouwde hij samen met vader (Jo) en zoon (Christ) Van den Oetelaar uit Boxtel een drietal draaiorgeltjes. Daarmee trad hij op onder de naam Gérard & Co, de naam die ook op de orgels vermeld staat. Schalkx speelt ook gitaar. 
Met het orgel trad hij tevens op in het duo 'T Örgel En 'T Ouwoer.

Website


 

Hilma Haandrikman

Hilma Haandrikman, sopraan is in 2001 begonnen met zangles bij Dirk Struycken.  Zij groeide op in Haaksbergen en had daar pianoles van Dhr Kormelink. Ze zingt nu al ruim 12 jaar bij Brabant Koor, composities van verschillende componisten van oudere tot modernere muziek. In 2007 speelde ze de solo-rol van eerste dame in de Zauberflöte van Mozart. Ze heeft daartoe les gehad van Erica Greve. Sedert enkele jaren werkt ze samen met pianist Ben Horsten, beiden hebben op diverse podia zeer gevarieerde muziek ten gehore gebracht, waaronder de Zigeunerliederen van Dvorak, liederen van R. Strauss en R. Wagner. 

Ben en Hilma zijn te boeken voor uitvoeringen van met name klassieke muziek. Zij kunnen muziek verzorgen op een uitvaart, huwelijk en andere gelegenheden. Ook het uitvoeren van lichte muziek behoort tot de mogelijkheden.

Hilma Haandrikman  06 - 81 73 21 05    hilmagerard@gmail.com

website 


 

Inch -Inge Peters-

Het lied “RIO” is bekend geworden door de formatie Maywood, die er in de jaren 80 een wereldhit mee heeft gescoord. 
Een aantal jaren geleden is Maywood nieuw leven ingeblazen en werd Inge de nieuwe donkerharige wederhelft van Alice Maywood. Inge werkte eerder als studiozangeres en zij is dan ook te horen op diverse producties. 


Alice en Inge maakte in 2010 een revivaltournee met als hoogtepunt een optreden voor een uitverkocht sportpaleis in Antwerpen. De nieuwe “RIO” is het eerste soloproject van Inge, die vanaf nu met de artiestennaam “INCH” door het leven zal gaan. 

Website


 

Jan van der Heijden

Jan van der Heijden (19 mei 1948, Kasteren bij Liempde) zong oorspronkelijk in het Engels. Hij werd geïnspireerd door de troubadour Piet Grillis uit zijn geboorte- en woonplaats om liedjes in het Brabants te schrijven en te zingen. Soms zingt hij ook liedjes van Ad de Laat en Gerard van Maasakkers. Maar steeds vaker zingt hij zelfgemaakte liedjes.
Samen met Marie-Christien Verstraten presenteert hij maandelijks de Liedertafel in Volkel.

Website


 

Jet Berkers

“Zingend door het leven………….”

Mijn naam is Jet Berkers, ik ben geboren in 1966 en moeder van 2 kinderen. Op zeer jonge leeftijd al zong ik in (kerk)koren en doopkoortjes. Omdat ik naast het zingen in een koor ook graag solopartijen voor mijn rekening wilde gaan nemen volgde ik later enkele jaren zanglessen in Boxtel en Vught.

Podiumervaring deed ik jarenlang op bij diverse musical- en theaterproducties en coverbands. Ook al zeker 25 jaar heb ik vele huwelijksvoltrekkingen met mijn stem mogen opluisteren.

Sinds enkele jaren verzorg ik daarnaast ook de muzikale invulling bij begrafenissen en crematies waarbij ik heb mogen ondervinden hoe waardevol en dankbaar het is om op deze manier een bijdrage te mogen leveren aan een stuk rouwverwerking voor nabestaanden.

Website


 

Jelle Ruijssenaars

You tube


 

Joia Rath

Joia Rath is een 22 jarige singer-songwriter uit Boxtel en studeert momenteel aan de Codarts Popacademy in Rotterdam. Joia is tevens de frontvrouw van haar gelijknamige band en maakt daarmee intieme alternatieve popmuziek met expressieve kleinkunst invloeden. Joia is al ruim 12 jaar bezig met zang en laatste vier jaar schrijft en componeert ze haar eigen werk. Denk hierbij aan gevoelige songs op de piano en gitaar met een rauw randje. Grote inspiratiebronnen zijn o.a. Jeff Buckley, Joni Mitchell en Amy Winehouse. Haar muziek is het beste te omschrijven als een samensmelting van Ane Brun, Wende Snijders, Patrick Watson en Lianne La Havas. In mei 2014 bracht ze haar eerste single met bijbehorende clip uit, genaamd Midnight Dinner. Een mooie en dynamische ballad van pure kwaliteit.

Facebook


 

Joia en Remo

Joia Rath en Remo van Osch is een jong en dynamisch akoestisch duo. Ze grijpen je met hun overtuigings-kracht en aanstekelijk enthousiasme. De twee vinden hun inspiratie in hedendaagse helden als Lianne La Havas en Patrick Watson en verrassen je met een set van gecoverde juweeltjes en origineel werk. Remo is een gevierde begeleider en heeft de subtiliteit van het akoestisch gitaarspel als geen ander in de vingers. Hiermee ondersteunt hij Joia in haar dynamische zang en intense performance. Samen hebben ze een prachtige warme sound en laten ze je genieten van de subtiele kunst van hun muzikaliteit.

Website


 

Jordy van den Boer

Jordy van den Boer is een jong en veelbelovend talent uit brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgedane ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek. 
Hierdoor maakt Jordy van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisseld met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer.

Website


 

Karin Schalkx

Al vanaf het allereerste begin DE frontlady van de Pizza Quick Band.En wat voor een!! Gaat voor niets of niemand uit de weg; of het een ballade betreft waarbij het gevoel de boventoon voert of een rocksong die letterlijk uit de speakers knalt? Als Karin zingt is het alsof er een engel je oor beroert!

Website


 

Kees Berkelmans

Facebook


 

Nienke van Horen

Facebook


 

Patrick Hendriks

Mijn naam is Patrick Hendriks, ik zing, speel gitaar en schrijf liedjes. Deze liedjes breng ik met verschillende producties (ook in het theater) ten gehore. Met een ‘coververleden’ van ruim 15 jaar op diverse podia in binnen -en buitenland beschik ik over de nodige ervaringen.

Website


 

Patrick Timmermans

Patrick Timmermans geboren 24-12-1991 bracht in november 2008 zijn eerste product uit en ontwikkelde zich sindsdien tot een graag geziene artiest in zijn regio, maar met zijn nummer In de zevende hemel lijkt hij nu ook klaar voor een landelijke doorbraak. Timmermans mag dan jong zijn, maar hij beschikt al over veel ervaring, want de zanger uit Boxtel begon in 2005 met zijn drive-in shows in cafe’s en zaaltjes.

Website


 

Pleun van Dieren

Zangeres, tekst- en muziekschrijfster en zang/piano docente bij Mijnmuziekles.nl

Website


 

Sander Blom

 Website


 

Tessa Berkelmans

Facebook


 

Sjef Engelbart

zanger bij Urban Jungle

Website


 

To D.C.

De singer/songwriters Dennis Wels en Charlotte Pennings-Bouwer delen de kracht en passie van muziek. Een bekend Boxtels muzikaal project bracht ze samen waarna een verdere samenwerking onvermijdelijk was.

Facebook


 

Wes van der Steen

Website


 

Willem den Brabander

Facebook


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?