Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Muziekgroepen

 

 

Accordeongroep Nuovo Crescendo 

J.A. de Graaf
Smidsepad 49
5298 AW Liempde
0411-632246 
email: jacgra@hetnet.nl


 

Acting the Maggot

Irish punk, pop, rock fun folk music

Website


 

Aggemarvanhuisaf Band

Wij zijn moeilijk in een hokje te plaatsen en dat hoeft ook helemaal niet. Wij passen ons gewoon aan de wensen van het publiek aan. Of het nu gaat om een dweilorkestendag, een bruiloft of een braderie, wij zorgen altijd voor een feestje.
Wat wij altijd terug horen van anderen is dat wij zoveel plezier uitstralen. Dat komt doordat we een grote vriendenclub zijn en omdat we tijdens het muziek maken ook vaak direct een warm respons krijgen van het publiek. Het meezingen, klappen en lachen is de beste feedback die je kunt krijgen. En daar ga je echt wel van glunderen.

Website


 

Asthenia

Punk Rock, Garage, Alternative Rock, Post-Hardcore

facebook


 

BB-swing

De muzikanten van BB Swing Orchestra komen uit de gehele Midden-Brabantse regio. Léon van Balkom is begin 2014 aangesteld als bandleider en bouwt verder aan de muzikale ontwikkeling van de band. Op het repertoire staan populaire songs, net als BigBand-arrangementen, maar de nadruk ligt op feestverhogende meezingers en dansbare discostampers uit de ‘70’s en ‘80’s. Naast het feit dat de band muzikaal aan de weg timmert, maakt het visuele plaatje, door de (aan)kleding en veel beweging van de enthousiaste bandleden, het geheel compleet. 

Facebook


 

Beijerlandskapel

Beyersland Kapel is begin december 2001 opgericht. Het is een nieuwe kapel, maar de leden zijn al wel goed bekend in het kapellenwereldje. De kapel is namelijk ontstaan na de opheffing van blaaskapel De Knollenplukkers. 

Blaaskapel De Knollenplukkers maakte bijna 35 jaar deel uit van Fanfare St. Arnoldus toen de fanfare besloot een andere koers te gaan varen, waarin geen plaats meer was voor de kapel.
Hierop besloten enkele oud-Knollenplukkers een nieuwe kapel op te richten met een paar belangrijke uitgangspunten.

Zo staan plezier en gezelligheid voorop. 
"Het moet een club zijn die met 'iets' waardevols bezig is en die dat samen in stand houden. En dat 'iets' is niet alleen muziek maken, maar vooral het op een plezierige wijze met elkaar omgaan, waardoor er vriendschapsbanden ontstaan, die zo sterk zijn dat men, ongeacht het muzikale niveau van de vereniging, er trots op is om bij die club te horen. Een club die 'van het dorp' is, van de mensen die er wonen. Dat is cultuur", aldus mede-initiatiefnemer Antoine van Kasteren.

Website


 

Big Band Boxtel 

 

De Big Band is een onderdeel van Gildenbonds harmonie Boxtel en een enthousiaste groep van 26 muzikanten. Wij verrassen u met spetterende swing en dansbare jazz van de groten uit de bigband geschiedenis. Maar ook voor Latijns-Amerikaanse ritmes, rock- of zelfs een ballroomstukje schrikken wij niet terug. Onvergetelijke songs, van de roaring twenties tot de swinging sixties, worden op onnavolgbare wijze vertolkt door onze zangeressen Maria, Donna, Jazzmin. De big band staat onder leiding van Mari van Gils. bigbandboxtel@gildenbonds.nl

Website 

 

 


 

 

Blaaskapel Brabant

Blaaskapel Brabant bestaat sedert 2008. De kapel staat onder leiding van Pieter Bukkems en repeteert wekelijks in Geldrop op de donderdagmiddag. Een deel van de optredens vindt plaats op doordeweekse middagen. Ook in de weekends presenteren wij ons graag.

Website  


 

BoXruBa

met zelfgeschreven nummers timmeren 4 in Boxtel gewortelde rockmuzikanten met een Arubaanse zanger uit Den Haag een energiek repertoire.

Facebook

 Website


 

Central Heating

Wij zijn Central Heating een Band van wat oudere jongere en Bartje. Door toeval en ons werk in de Centrale Verwarming Installatie techniek zijn wij bij elkaar gekomen en oefenen sinds een tijdje op donderdag avond gezamenlijk onze hobby uit, met ontzettend veel plezier.
De Band bestaat uit drummer Jan de Laat, hij is na ongeveer 25 jaar (na aanhouden van mij), weer begonnen met drummen. En Jan is het nog niet helemaal verleerd. Jan is fan van Rod Steward en Eros Rammazotti. Jan komt uit Vught.

Facebook


 

Combined Fragments (metalcore)

Metalcore hailing from the south of the Netherlands. Bro's Before Ho's videoclip

Facebook


 

Confusion

Het verhaal van Confusion begint ergens in 1966 met het bandje "The Rogues". Deze jongens uit de Breukelsestraat in Boxtel, zagen eind 1966 Jimi Hendrix op TV met "Hey Joe". De muziek en vooral de revolutionaire stijl van gitaarspelen sloeg zo enorm aan dat dit voor Germain De Windt, Robert Schuurmans en Chretien Lemmens de aanleiding was om in die richting te gaan groeien en repertoire op te bouwen. 

Website


 

Da Capo

Ouderenorkest 0411-672039


 

De Kikvorsen

A. van Brunschot
Kerkstraat 22
5298 CM Liempde
0411-631877


 

De Red River Band

A. van de Wijngaard
Elzengaard 4
5283 GA Boxtel
0411-684706 
email: a.vd.wijngaard@hetnet.nl

Facebook


 

De Volle Baos

De Volle Bloas bestaat al enkele tientallen jaren uit muzikale vrienden uit het Brabantse Boxtel en omgeving die gezamenlijk bloasmuziek maken.

Facebook


 

Die Fürstenwalder Muzikanten

Opgericht als familie kapel tijdens een feest in 1978 is deze kapel uitgegroeid tot een volwaardige blaaskapel dievooral de Egerländer en Böhmische muziek een warm hart toe draagt. Ze treden dan ook voornamelijk op bij diverse festivals in binnen en buitenland.

Willie van der Steen (secretaris)
Krollerbocht 21
5298 WB Liempde
06-30756226

diefurstenwaldermusikanten@gmail.com

Website


 

Ducktownband

De Ducktownband is een club die is opgericht in 1979 met gezellige leden die samen één doel hebben; op een leuke manier muziek maken.

F. Kelders
Keizerstraat 10
5282 WS Boxtel
0411-672569 
email: ducktownband@home.nl

Facebook


 

Echdweil " Carnaval-only" Dweilorkest Indegat

Website


 

Fahrenheit Twins

Fahrenheit Twins is een duo, bestaande uit Sander & Teun. En terwijl we met een nostalgisch oog terugkijken naar onze onbescheiden spectaculaire ontstaansgeschiedenis, zijn we ook erg verheugd over de kwaliteit en het aantal songs in het vat! Na een korte sabatical zijn we dan ook direct begonnen met het opnemen van nieuwe demo’s, waarmee we binnenkort van ons laten horen. Hierin werken we graag samen met gastmuzikanten (o.a. blazers, strijkers, vocalisten). 

Website


 

Galactic Lo-Fi Orchestra

Facebook

 


GreySix

GreySix is ontstaan uit 'n stel 'oud'-muzikanten uit Boxtel die, net als vroeger, weer lekker muziek wilde gaan maken.
 
Een aantal leden kennen elkaar nog van vervlogen jaren, en met versterking van enkele geestverwanten werd al snel een band gevormd.
GreySix was geboren.
Bekende blues-, rock- en popmuziek uit de jaren 60 & 70 dat met veel plezier wordt gespeeld en gezongen.
 
Vanaf de eerste repetitie is er met veel enthousiasme aan een leuk repertoire gebouwd. Muziek van CCR, Van Morrison, The Beatles, Rolling Stones, Fleetwood Mac, Willie Nelson, Dire Straits, Eagles, Joe Cocker, maar ook wat stevig werk van recentere datum.
Herinnert u zich deze nog, nog, nog..... Zeker weten!

 


 

Go Rome

Op 22 maart 2008 presenteerde Go Rome het mini-album 'Neverland' op USB-stick tijdens een concert in café Rembrandt in Boxtel. Go Rome bestaat uit *Tejo van de Nieuwenhuijzen - gitaar, zang * Peter van den Hurk - toetsen, zang * Jan Verschueren - lead zang, gitaar * Jan Kuys - drums * Jan Bergman - bas, zang

Website 


 

Harrie en de Herriecanes

Info


 

Jasband de Keiknoepers

facebook

website

foto's

 


 

Kromploegers

Een muziekvereniging vol enthousiasme. Bekijk de site en laat u verrassen. Wilt u ons graag boeken of vrijblijvend een offerte ontvangen, mail dan even naar info@kromploegers.nl

Ellen Nijssen, Parkstraat 12, 5298 CE te Liempde. Telefoon: 06-29488091

Website


 

Milestones from The Underground Scene

Facebook


 

Nail Head

Facebook


 

Noottoestand

Noottoestand is een groep van 18 muzikanten, 17 blazers en een slagwerker en bestaat sinds 4 september 1995. Plezier hebben met elkaar in het spelen van leuke en populaire nummers, waarvan de toehoorder kan genieten, is het uitgangspunt van Noottoestand.

Website


 

Northern Lights

Na een intensief en leerzaam 2013 is NL klaar voor de volgende stap: nog meer live spelen, nog meer nummers schrijven, nog meer fans verzamelen en Nederland overtuigen dat wat ze doen een plek verdiend op de poppodia en festivals! Langzaam maar zeker dringt het bij de band door dat waar zij in geloven de basis is voor een mooie muzikale toekomst. Geïnspireerd door een diversiteit aan bands waaronderJohnny Cash, Foo Fighters, Anouk, maar ook Mumford & Sons, Muse en Metallica zijn er in het afgelopen jaar nummers geschreven die qua stijl ver uiteen lopen, maar allemaal het onmiskenbare geluid dragen van Northern Lights: eenvoudige muzikale patronen, met een powervrouw op de voorgrond. De band is goed op elkaar ingespeeld, vaak retestrak, maar soms ook lekker losjes als een jazzbandje in de hoek van de kroeg…..Een eerlijk bandje, weinig fratsen zodat ze zowel akoestisch als versterkt op elke plek hun sets kunnen spelen!

Facebook


 

One Two Trio

De ultieme feestband die doorbrak met hits als 'Juffrouw Toos' en '10 Kleine Tuinkabouters', is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme.

Website 


 

Op Naor d'Honderd

G. Schalkx
Oude Dijk 52
5298 BE Liempde
0411-631815 
email: g.schalkx@home.nl


 

Premium

Premium is een jaren '80’s, '90’s en '00’s rock coverband en bestaat uit 4 gedreven muzikale leden. De mannen van Premium hebben allen een dik muzikaal verleden achter de rug waarbij de muziek altijd voorop staat en ze met overtuiging keer op keer met groots plezier op ieder podium staan.  Dat zie je. Verwacht bekende, stevige rocksongs van toen en de betere rock van recentere jaren die met veel passie gebracht worden. Ieder optreden weer!

Website


 

Puur Muziek

Geïnspireerd door MTV Unplugged vonden Marco en Marc (van de Laar) elkaar in 2008 via het internet en vormen sindsdien de band PUUR. Beide muzikanten zochten naar een verfrissende manier om bekende en minder bekende nummers op akoestische wijze te vertolken en daar hebben zij elkaar helemaal in gevonden.

Het repertoire van PUUR beslaat alle decennia van de pop- en rockgeschiedenis tot aan de hitlijsten van vandaag. Deze nummers worden vertolkt met echte, dus akoestische instrumenten die professioneel versterkt worden. 
Een optreden van PUUR is interactief. Iedereen mag zijn of haar favoriete nummers aanvragen….gewoon op bierviltjes.

Marc en Marco spelen met z’n tweeën diverse instrumenten zoals gitaren, cajon, shakers, harmonica’s, hi-hats en de kazoo. Samen met hun tweestemmige zang brengen ze een verrassend mooi breed geluid voort wat continue boeit maar nooit overheerst.

PUUR Muziek is dé band voor uw bruiloft, kroeg, terras, braderie, jaarmarkt, festival, in-store evenement, receptie en huiskamer

Facebook

Website


 

Rutger & die Rooie

Twee akoestische gitaren en twee fantastische stemmen. Of het nu om een privé feestje gaat in iemands huiskamer, of tijdens een festival of bedrijfsfeest: Rutger en die Rooie weten er raad mee!

Website


 

Show en Dansorkest De Flodderbone

L. van Breugel
Stationsstraat 22A
5281 GD Boxtel
0411-683589


 

Stoke

De band Stoke - bestaande uit 6 enthousiaste muzikanten. We kennen elkaar al meerdere decennia en hebben in het verleden al in diverse andere bands gespeeld. Ondertussen zijn we wel al wat ouder, maar nog niet te oud om samen muziek te maken! Daarom hebben we besloten deze band op te richten.

Facebookpagina


 

't Brukels Muziekske

Piet Queens
Stapelen 51
5281 EH Boxtel
0411-677149
email: brukels_muziekske@live.nl

Website

 


 

't Herriemenieke                                                                   

't Herriemenieke maakt met veel plezier muziek.  Een keer per week hebben we repetitie in onze eigen oefenruimte, waarbij ook zeker de derde helft belangrijk is. 't Herriemenieke is opgericht op 1 april 1990 en dat was géén grap. Na 25 jaar maken we nog steeds met veel plezier muziek. Een aantal keren per jaar treden we opzoals tijdens de Liempse boerenmert, carnaval en Boxtel-Oostdag. We komen jullie daar graag tegen!

email: dorryvhal56@gmail.com  foto's

                                                                                                                 


The Boxtel City Band

J. van de Loo
Ten Brinkstraat 22
5281 CS Boxtel
0411-685196 
email: boxtelcityband@


 

The Red River Band

Facebook


The Usual Suspects

All round coverband voor openbare optredens op markten, pleinfeesten, kermissen en andere evenementen maar ook besloten feesten zoals bruiloften, verjaardagen etc. 

Verse 6-koppige rockcover-sensatie uit het Brabantse Boxtel. Het getalenteerde zangduo zorgt er samen met de jonge maar ervaren muzikanten voor dat ieder feest, klein of groot, een succes wordt. Een avond met The Usual Suspects staat garant voor een succesvol en muzikaal evenement! Van Guns N' Roses tot Kings of Leon en van Anouk tot Golden Earring.

 Voor meer info en repertoire neem een kijkje op de website en facebook en neem eventueel contact met ons op!


 

Two of Us

Muziek uit de jaren 60

Facebook


 

Wij zijn Wim Kuijpers

Wij zijn Wim Kuipers is een Nederlandstalige band die eigen werk voordraagt. Het repertoire is vrolijk, positief en uit het leven gegrepen. Het heeft een hilarisch randje ;-)

Facebook


 

Wildmen Bluesband

Opgegroeid in de jaren 60 met de nummers van de Rolling Stones, die eigenlijk geen Stones nummers bleken. Zo is het gekomen, de blues-gekte, met namen als Elmore James, Muddy Waters, Howling Wolf, Jimmy Reed, Little Walter, Willie Dixon en veel andere bluesmuzikanten.

website

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?