Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Harmonie

Boxtel's Harmonie                                              

De geschiedenis van Boxtel’s Harmonie is – net als die van haar zustervereniging, de Gildenbondsharmonie - uitvoerig beschreven in het boek Muziek in Boxtel – geen onbeschreven blad dat Piet van Oers in 2008 publiceerde bij gelegenheid van het honderdjarig bestaan van beide muziekkorpsen. 

website

 


 

Gildenbonds; is nog op zoek naar muzikanten!

                                            

MUZIEK KLEURT HET LEVEN          

en bij de Gildenbondsharmonie proberen we al ruim 110 jaar die kleur over te dragen.Harmonieorkest, Big Band Boxtel en het leerlingenorkest. geven regelmatig acte de présence in Boxtel en omgeving.  Samen met muzikanten van de fanfares Concordia Liempde, St. Arnoldus Lennisheuvel en Boxtel's Harmonie wordt wel eens een serenade gebracht. Bekijk hier de serenade aan burgemeester Mark Buijs juni 2014.

Het orkest staat onder leiding van Arjan Gaasbeek en repeteert iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur in het Baanderherencollege Boxtel.

Postadres: Postbus 858, 5280 AW Boxtel. info@gildenbonds.nl                   

Corry van der Heijden 0411-676877

Website


 

Seniorenharmonie Buchestelle

In 2004 vermeldde de lokale televisie te Boxtel een advertentie waarin stond: "Boxtelse Harmonie zoekt beginnende en gevorderde blazers". Navraag leerde dat de advertentie niet op senioren was gericht en dat er geen gelegenheid was om overdag te oefenen.  Dat was vreemd, er waren immers genoeg oudere (ex-)muzikanten die nog tijd aan muziek willen besteden. Een aantal senioren nam de handschoen op en plaatste medio 2005 een oproep in het weekblad 'Brabants Centrum'.  Er reageerden ruim 20 personen op die oproep. Op 26 november 2005 kwam de groep voor het eerst bijeen. De bezetting was heel redelijk. De dirigent Jan Buil zag het met hen zitten. Op 28 november 2005 werd het seniorenorkest Buchestelle officieel als vereniging ingeschreven.

Wij maken in een ontspannen sfeer mooie muziek. Binnen ons orkest is men over en weer bereid om in vriendschap op elkaar af te stemmen. Regelmatig treden we sinds het voorjaar van 2006 ook naar buiten op. Op dit moment hebben we 33 leden.

De bezetting van ons orkest treft u aan op de desbetreffende pagina. Uit dat overzicht en uit de tekst op de vacature-pagina kunt u afleiden welke instrumenten minder goed zijn vertegenwoordigd. Dat neemt niet weg dat u bij interesse altijd contact met een van de bestuursleden kunt opnemen. Tevens bent u in dat geval ook altijd welkom bij een repetitie. Op de contactpagina is weergegeven waar en wanneer de repetities plaatsvinden.

Postadres: Dommeloord 24, 5283 LL  Boxtel

Website


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?