Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Big Bands

Big Band Boxtel

is een onderdeel van Gildenbondsharmonie Boxtel en is een enthousiaste groep van 26 muzikanten. Wij verrassen u met spetterende swing en dansbare jazz van de groten uit de bigband geschiedenis. Maar ook voor Latijns-Amerikaanse ritmes, rock- of zelfs een ballroomstukje schrikken wij niet terug. Onvergetelijke songs, van de roaring twenties tot de swinging sixties, worden op onnavolgbare wijze vertolkt door onze zangers. Het geestdriftige optreden van de band is vaak met moeite in toom te houden door bandleider Mari van Gils.   

Bespeel je een instrument en lijkt onze band ook wel iets voor jou, neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je eens meezingen met de band? Mail even om dit te laten weten en kom eens kijken tijdens onze repetitie, woensdagavond vanaf 19.30 uur. Neem wel eerst contact met ons op; mail naar bbb@gildenbonds.nl

 Kijk op onze website voor meer informatie


 

Stripe Big Band Boxtel

Wij zijn “de Stripe”, een prettige mix van rond de 25 beginnende, ervaren en gelouterde muziekvrienden uit Boxtel en omgeving. We spelen een uitgebreid repertoire variërend van jazzklassiekers tot hedendaagse muziek, “van barok tot rock”, en werken voortdurend aan nieuw repertoire.

Onze band heeft een klassieke big band bezetting van trompetten, saxen, trombones, bariton, gitaar, toetsen, bas, drums en percussie. Dit alles onder de bezielende leiding van onze muzikaal leider / dirigent Simon Bruul.

website 


 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?